avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru datoriile unuia dintre soti
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru datoriile unuia dintre soti

Daca iubitul meu are de poprire pe salariu din cauza unui credit. Vreau sa intreb daca ma casatoresc cu el mi se va pune si mie poprire pe salariu meu. Tinind cont ca creditul a fost facut inainte sa fim casatoriti.
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 11:28, 13 Februarie 2015
Nu vi se va pune poprire si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire viitor sot Deea Ionescu Deea Ionescu Buna ziua, am cumparat un apartament pe numele meu prin intermediul unui credit ipotecar unde sunt unic beneficiar. Urmeaza sa ma casatoresc si viitorul sot ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariul soțului pentru o datorie anterioară căsătoriei Clauele Clauele Buna am un credit făcut acum ceva timp este neplătit când l-am luat eream necăsătorită de un an m-am căsătorit și am făcut și un bebe acum ... (vezi toată discuția)
Poprire bruneta89 bruneta89 buna seara as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile. la munca inca nu a ajuns institare azi ... (vezi toată discuția)