avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Argumente
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Argumente

Buna ziua, as dori sa va consult in privinta unui dosar ce se afla in faza procesuala de apel, astfel, obiectul dosarului il constitue actiunea in pretentii formulata de reclamati, asupra achitarii contravalorii partilor sociale obtinute intr-o societate. Am facut cerere de interventie in nume propriu in cadru acestui dosar deoarece am solicitat aceasi contravaloare. In urmatatoarele doua termene s-a stabilit timbrajul cererii si acordarea ajutorului public judiciar fata de aceasta cerere. La al-3-lea termen s-a disjuns cererea mea intr-un dosar separat iar in cadru acestui dosar s-a dat hotarare favorabila reclamantilor
Fata de aceasta hotarare, societatea a depus recurs ce a fost recalificat de catre instanta in apel.
In faza procesuala a apelului am sustinut faptul ca cer sa se administreze proba cu inscrisuri si expertiza motivat de faptul ca contravaloarea reala a acestor parti sociala este de 4 ori mai mare decat cea stabilita de instanta.
Mi s-a admis proba cu inscrisuri pe care le-am depus la dosar, s-a prorogat pronuntarea asupra probei cu expertiza, iar dupa ce am depus inscrisuri doveditoare ale contravalorii reale, societatea a invocat exceptia lipsei calitatii mele procesuale.
Ce temei legal pot invoca asupra acestei exceptii si in ce temei legal pot determina instanta sa dispuna analiza si stabilirea corecta si reala a acestor parti sociale
Precizez faptul ca acest dosar are termen la 17.02 iar dosarul disjuns in care s-a dispus efectuarea unei expertize contabile pentru care am fost convocata in 18.02 are termen la 24.02
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala disjunsa de cererea principala - se va tine cont de expertiza dispusa in dosarul initial? danaceausu danaceausu Actiune in anulare contract de vanzare-cumparare/contract de concesiune, paratul depune intampinare (exceptie timbraj insuficient....) -reconventionala ... (vezi toată discuția)
Actiune separata pt anulare acte? termen fbogdan fbogdan Proces pe rol reclamanta Asoc Propr, parat restantier. Proces in faza de numire expert contabil. L230 spune ca se poate ataca orice hotarare nelegala in 45 ... (vezi toată discuția)
Probe in apel ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma ajutati: Procesul in care sint parte , IN CALITATE DE PARAT , este in FAZA DE APEL . Primul termen din aceasta faza inca nu a avut loc dar ... (vezi toată discuția)