avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probe in APEL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probe in APEL

Va rog sa ma ajutati:

Procesul in care sint parte , IN CALITATE DE PARAT , este in FAZA DE APEL .
Primul termen din aceasta faza inca nu a avut loc dar s-a comunicat data .
In MOTIVELE APELULUI ( primite de mine odata cu CITATIA pentru primul termen ) , reclamantul solicita INSTANTEI , PROBA CU INSCRISURI ( fara sa invoce care sint acestea ) si EXPERTIZA TOPO.
Cauza are ca obiect CONSTATAREA NULITATII ABSOLUTE a unui contract de vinzare cumparare , RECLAMANTUL fiind fostul chirias a unui imobil, pina la cumparare de catre mine , PROPRIETATEA STATULUI ROMAN.
Va rog sa-mi spuneti :
- expertiza TOPO este relevanta ?
- proba cu inscrisuri se poate cere ?
Fac precizarea ca in INSTANTA DE FOND s-a cerut SI PERMIS , PROBA TESTIMONIALA si cu MARTORI si INTEROGATORIUL PARATILOR.

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ioanandrei , utilizator 08:02, 19 Noiembrie 2009
Nu vi se poate raspunde competent pana nu se analizeaza tot dosarul.In apel, se judeca de fapt modul in care a fost judecata cauza la fond, prin urmare probe noi sunt greu de aprobat si numai in anumite conditii.
Nu se intelege nici care a fost solutia instantei de fond.

Cel mai bine, consultati si angajati un avocat , care sa studieze dosarul.
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac intr-un proces de granituire razvan2487 razvan2487 Intr-un proces de granituire am refuzat efectuarea unei expertize TOPO, datorita unor aranjamente pe care le poate face paratul cu topometristul, fiind vorba ... (vezi toată discuția)
Incalcarea drepturilor de catre instanta de judecata ! ContSters75393 ContSters75393 Am avut un proces pe rol,litigiu de munca si au fost administrate urmatoarelel probe: -fise pontaje din partea societati parate pentru perioada 2009-2011;din ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna cind cere judecatorul probe intr-un proces de partaj judiciar? mieluu mieluu judecatorii din urbea in care locuiesc cer probe la fiecare proces de partaj judiciar,imediat dupa ce a a fost platita taxa de timbru.(sume zdravene,cu termene ... (vezi toată discuția)