avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Care este sursa oficiala de coduri CAEN in 2015 ?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Care este sursa oficiala de coduri CAEN in 2015 ?

Buna ziua,

Vreau sa-mi aleg cele 5 coduri pentru SRL-D. Am dat peste surse care afiseaza coduri diferite pentru acceasi activitate, ambele sustin ca sunt actualizate in 2015. Va rog sa-mi spuneti care este sursa oficiala.

Exemplu.
[ link extern ] /
5244 Comert cu amanuntul al mobilei, al articolelor de iluminat si al altor articole de uz casnic
5212 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare

[ link extern ]
4759 Comert cu amanuntul al mobilei, al articolelor de iluminat si al articole de uz casnic n.c.a., in magazine specializate.
4719 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare.
Cel mai recent răspuns: tudormatic , utilizator 14:29, 13 Februarie 2015
a doua varianta este in vigoare. nu au existat modificari in anul 2015. coduri corecte: 4759,4719.
www.onrc.ro
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu la ce cod caen sa ma incadrez? iulian_iti iulian_iti Am un SRL si as dori sa deschid un magazin carea sa vand l articole de inmormantare(sicrie,coroane ,prosoape, etc). Pe langa cele de sus as vrea sa vand si ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar vanzarii de reviste si ziare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna seara!Am o firma de pariuri sportive si as dori sa stiu ce cod caen imi trebuie pentru a putea vinde in agentiile mele ziare si reviste (ex:Prosport, ... (vezi toată discuția)