avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nu stiu la ce cod caen sa ma incadrez?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nu stiu la ce cod caen sa ma incadrez?

Am un SRL si as dori sa deschid un magazin carea sa vand l articole de inmormantare(sicrie,coroane ,prosoape, etc).
Pe langa cele de sus as vrea sa vand si articole de uz casnic(farfurii,cani,galeti,etc).
La ce cod ma incadrez?
Mentionez ca se vor vinde in acelasi mgazin.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: EUGENDURNEAJENU , utilizator 14:09, 28 Iunie 2022
4719 Comert cu amanuntul în magazine nespecializate, cu
vânzare predominanta de produse nealimentare
4649 Comert cu ridicata al altor bunuri de uz gospodaresc
Trebuie sa aveti in domeniul de activitate codul 4759- comert cu amanuntul al mobilei, al articolelor de iluminat si al articolelor de uz casnic, n.c.a.( farfurii, etc) , aici intra si vanzare cu amanuntul a produselor din lemn, 4751- comert cu amanuntul al textilelor in magazine specializate,
Pentru coroane daca aveti comenzi cu flori naturale, aveti nevoie de cod caen 4776
mai bine apelati la un avocat care sa va intocmeasca actele .
sau apelati la un consilier juridic din cadrul ORC .
Bună ziua! De ce cod caen as avea nevoie pentru vanzare de sicrie,cruci,coroane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este sursa oficiala de coduri caen in 2015 ? tudormatic tudormatic Buna ziua, Vreau sa-mi aleg cele 5 coduri pentru SRL-D. Am dat peste surse care afiseaza coduri diferite pentru acceasi activitate, ambele sustin ca sunt ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare decoratiuni de craciun just.rain just.rain Stie cineva care ar fi codul caen pentru vanzarea cu amanuntul al decoratiunilor de craciun (gen beteala, globulete, instalatii de lumini, etc.)? Multumesc ... (vezi toată discuția)