avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat - Expert evaluator ANEVAR?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat - Expert evaluator ANEVAR?

Buna ziua, spuneti-mi va rog, daca un avocat poate sa fie in acelasi timp si expert evaluator A.N.E.V.A.R.?

Poate desfasura ambele profesii simultan, concomitent? daca da, sub ce forma (PFA, II sau cu contract de prestari servicii, colaborare. Asta in cazul in care este avocat si mai doreste sa mai elaboreze si rapoarte de evaluare)?

Iar alta chestiune, un avocat poate incheia un contract de asistenta juridica anuala cu un PFA? Sa fie platit de acel PFA lunar, pentru consultanta juridica ce ii va fi oferita.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 13 Februarie 2015
Hamann, utilizator
Cel mai recent răspuns: nae2012 , utilizator 21:26, 3 Ianuarie 2019
Avocatul nu poate fi si expert evaluator.
Poate incheia contract de asistenta juridica cu un PFA care sa ii achite onorariu lunar.
Multumesc de raspuns. Mai astept si alte comentarii, legate de ”relatia” avocat-expert evaluator ANEVAR.
Art. 7

Orice avocat, indiferent de forma de exercitare a profesiei, poate să încheie convenții de colaborare cu experți sau cu alți specialiști, în condițiile legii. Societățile civile profesionale și societățile profesionale cu răspundere limitată pot încheia astfel de convenții numai cu acordul tuturor asociaților.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cu avocat andabej andabej Imi poate spune cineva care ar putea fi forma prin care eu as putea sa colaborez cu un avocat? Eu sunt cons. jr. incadrat pe 8 ore la o societate ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic in cadrul unui cabinet de avocat ContSters40598 ContSters40598 Concret, cum poate colabora consilierul juridic cu un avocat? Ce poate el face in cadrul cabinetului de avocat? Cum va colabora cu avocatul? Cum va fi ... (vezi toată discuția)
Urgent! statutul juridic al colaboratorului intr-un contract de achizitie publica mia_bv mia_bv Buna ziua! In cadrul licitatiei deschise, avand ca obiect [i]Elaborarea documentatiilor cadastrale si identificarea proprietarilor care se vor expropria[/i] ... (vezi toată discuția)