avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar asistent personal

Buna ziua, sunt persoana cu handicap grav si am asistent personal; acesta are contract cu primaria,cum prevede legea si pana in 2010,la salariu i se adauga si sporul de vechime; din 2010 primeste salariu conform grilei, i se trag contributiile si impozitul dar nu primeste sporul de vechime, conform contractului. Primaria nu da nici un fel de expicatie, stie cineva sa ma lamureasca ? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 13 Februarie 2015
Incepand cu 2010 , sporurile in sectorul bugetar au fost introduse in salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime inclusa in salariu? cameliasndlsc cameliasndlsc Buna ziua, sunt detasata de ceva timp de la o firma privata in sectorul bugetar. In contractul pe care l-am semnat cu firma privata nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Cat e pana la urma salariul minim garantat in plata? emil6702 emil6702 Intrebarea e ridicata si sugerata de persoanele angajate de primarii ca asistenti personali ai persoanelor cu handicap grav. Potrivit CM, acestia au dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna insotitor persoana cu handicap PetruD PetruD Buna ziua V-as ruga sa-mi spuneti in ce conditii poate obtine concediu de odihna persoana angajata de Primarie ca insotitor al persoanei cu handicap ... (vezi toată discuția)