avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... proces verbal sau contract de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

proces verbal sau contract de inchiriere

ma itereseaza cum as putea face un proces verbal sau un contract pentru a inchiria o schela metalica,pentru a nu avea probleme cu returul schelei.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:19, 13 Februarie 2015
Raspunsul este conditionat de interesul proprietarului schelei
Puteti incheia contract de comodat,de inchiriere ,in care sa prevedeti clauze asiguratorii
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un beneficiar florinx63 florinx63 Am o firma de constructii si la data de 1 oct. 2008 am incheiat un contract de prestari servicii ( termosistem cladire si trotuare betonate in jurul cladirii) ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare fara acte de provenienta produs duta4444 duta4444 buna ziua, vreau sa cumpar o schela metalica de la o persoana fizica, imi puteti ce fel de contract trebuie sa fac? un model? si daca vanzatorul nu mai are ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere schela CI Ioana Butan CI Ioana Butan Buna ziua! Revin si eu cu o problema. S-a incheiat intre doua firme un contract de inchiriere a unei schele pe o perioada de un an cu obligatia de a plati o ... (vezi toată discuția)