avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am castigat procesul cu politia, dar aceasta poate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am castigat procesul cu politia, dar aceasta poate face apel

Salut la toata lumea. Ma puteti indruma si pe mine cu urmatoarea situatie, va rog??Acum 2 zile am castigat un proces impotriva politie asupra unei plangeri contraventionale. pe internet scrie ca s-a admis plangerea. Anuleaza procesul verbal seria ........ cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria ......... . Document Hotarâre ...../2015 . Nu inteleg partea cu drept de apel in 30 de zile... politia mai poate face recurs/apel? la ce trebuie sa ma astept ?
Va multumesc , orice informatie e bine venita
Cel mai recent răspuns: AndreiCosmin , utilizator 12:40, 14 Februarie 2015
Da, poliția are dreptul să declare apel în termen de 30 de zile de la data la care i se comunică hotărârea. Apelul va fi judecat la tribunal. De-abia după ce tribunalul soluționează apelul puteți spune că ați scăpat și puteți răsufla ușurat.
Mulţumesc pentru răspuns. Cum voi putea afla dacă poliţia a depus apel?
De pe portalul instanțelor de judecată. Accesați-l periodic și veți vedea, pe pagina dedicată dosarului dvs., data la care se va înregistra apelul la instanța de fond (la judecătorie). Asta se va întâmpla, teoretic, după ce veți primi și dvs. hotărârea acasă.
Vă mulţumesc . Un weekend placut !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces amenda auto gherasimf gherasimf Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta sentinta pronuntata de tribunalul Piatra Neamt. Tip solutie: Admite plângerea Solutia pe scurt: Admite ... (vezi toată discuția)
Consecinþele soluþiei de admitere a plângerii contravenþionale Cristi-Mihai Cristi-Mihai Buna ziua, In urma cu ceva vrema (aprilie 2013), am fost \'prins\' de un agent de la rutiere care mi-a suspendat permisul pentru 30 zile(neacordare de ... (vezi toată discuția)
Apel plangere contraventionala respinsa ca nefondata tico2000xxl tico2000xxl Buna ziua. La data de 12-09-2013 Judecatoria Suceava mi-a respins ca nefondata plangerea contraventionala cu drept de apel in 30 de zile. Mentionez ... (vezi toată discuția)