avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen cabinet individual de psihologie
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen cabinet individual de psihologie

Ma intereseaza daca pot inregistra Cabinetul Individual de Psihologie sub codul Caen 7220.
De asemenea, as vrea sa stiu care este descrierea sucinta a codului 7220- cercetare dezvoltare in domeniul stiintelor sociale ;i umaniste
Cel mai recent răspuns: DYNAMIC Consulting , Consilier juridic 11:12, 14 Februarie 2015
Buna ziua,

Pentru un Cabinet Individual de Psihologie, codul CAEN potrivit ar fi 8690 - Alte activitati referitoare la sanatatea umana.


O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate înfiinþa o firmã care oferã servicii psihologice ? lilidani lilidani Aş vrea să înfiinţez o firma care să ofere servicii psihologice: evaluare, consiliere psihologică, eliberare de avize psihologice (de muncă, permis ... (vezi toată discuția)
Cabinet de psihologie clinica pe srl. este posibil asa ceva? ssenssation ssenssation Vreau sa imi deschid un cabinet de servicii psihologice, insa in CAEN-rev2 nu am gasit niciun cod la care s-ar putea incadra. Lamuririle de la Colegiul ... (vezi toată discuția)
Ordinul 1563/09.09.2020 se aplica si cabinetelor de psihologie (cod caen 8690)? alexandramaftei@yahoo.com alexandramaftei@yahoo.com Buna ziua, Numele meu este Alexandra Maftei si sunt psiholog clinician si psihoterapeut cu drept de libera practica. Detin propriul cabinet individual, ... (vezi toată discuția)