avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se poate înfiinþa o firmã care oferã servicii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se poate înfiinþa o firmã care oferã servicii psihologice ?

Aş vrea să înfiinţez o firma care să ofere servicii psihologice: evaluare, consiliere psihologică, eliberare de avize psihologice (de muncă, permis port-armă etc)...., cu angajaţi psihologi .
Cum pot face acest lucru, în condiţiile în care în codurile CAEN nu am găsit niciun capitol referitor la o astfel de activitate ?
Vă mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: lilidani , utilizator 10:16, 16 August 2009
Singurul cod CAEN care imi vine in minte pentru acest tip de activitate este 7220 - Cercetare-dezvoltare in stiinte sociale si umaniste. Poate stiu alti colegi mai multe...
:sorry:
Mulţumesc pentru răspuns !
Totuşi, acest cod CAEN nu include şi evaluarea/avizarea psihologică, din câte ştiu. Sau mă înşel?
Sunt foarte noua in aceasta comunitate si nu m-am prins inca daca am voie sa postez link-uri spre alte site-uri, asa ca v-am trimis intr-un mesaj privat niste link-uri cu referinte.
v.gheoca a scris:

Sunt foarte noua in aceasta comunitate si nu m-am prins inca daca am voie sa postez link-uri spre alte site-uri, asa ca v-am trimis intr-un mesaj privat niste link-uri cu referinte.

:offtopic: Interventie moderator
Potrivit Regulamentului de postare , nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a linkurilor spre alte situri sau forumuri. Daca este neaparat necesara o legatura, atasati un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata.

Prin urmare, este posibil sa postati o legatura spre alte link-uri dar insotita de un mic text explicativ.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
v.gheoca a scris:

Mulţumesc încă o dată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii bugetari serban ionut serban ionut Buna ziua. As dori sa stiu de ce salariu ar trebui sa beneficieze o persoana cu o vechime de peste 30 ani , studii medii, incadrata pe functie de \"laborant ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic stanciu viorica stanciu viorica Somajul tehnic afecteaza concediul de odihna? (vezi toată discuția)
Avertisment user rodica_post Ares-3 Ares-3 Utilizatorul [b]rodica_post[/b] primeste Avertisment pentru ignorarea regulilor de postare in forum si pentru limbajul impropriu din mesajele private adresate ... (vezi toată discuția)