avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii bugetari

Buna ziua. As dori sa stiu de ce salariu ar trebui sa beneficieze o persoana cu o vechime de peste 30 ani , studii medii, incadrata pe functie de "laborant I"la un liceu.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:32, 18 Februarie 2011
elena138 a scris:

[ link extern ] /

:offtopic: Interventie moderator
Nu este permisa publicarea fara motiv a linkurilor spre alte situri sau forumuri. Daca este neaparat necesara o legatura, atasati un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata.
Scuze! Este un calculator de salarii pentru invatamant preuniversitar. Acolo sunt disponibile aplicatii pentru situatii pe care doar userul le stie.
Daca nu e permis, evident, putem sa stergem.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
elena138, utilizator
:offtopic:
Am zis ca este permis numai daca este insotit de un text explicativ ... si eu fac asa cand trimit spre alte link-uri ..... puneti un text de genul : un calculator de salarii pentru cei din invatamant gasiti accesand acest link .... :)
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
:)
Promit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate înfiinþa o firmã care oferã servicii psihologice ? lilidani lilidani Aş vrea să înfiinţez o firma care să ofere servicii psihologice: evaluare, consiliere psihologică, eliberare de avize psihologice (de muncă, permis ... (vezi toată discuția)
Avertisment user rodica_post Ares-3 Ares-3 Utilizatorul [b]rodica_post[/b] primeste Avertisment pentru ignorarea regulilor de postare in forum si pentru limbajul impropriu din mesajele private adresate ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic stanciu viorica stanciu viorica Somajul tehnic afecteaza concediul de odihna? (vezi toată discuția)