avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana imputernicita pentru ridicare numerar din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana imputernicita pentru ridicare numerar din banca

Buna seara,
Daca sunt angajata pe post de contabila la o firma si sunt imputernicita pentru a face retrageri de numerar de la banca din contul firmei, banii fiind folositi in scopul personal ai administratorului fara documente justificative, in cazul unui control eu ca persoana imputernicita care semnez pe foaia de retragere ce raspundere am?
Pot fi trasa la raspundere sau acuzata de ceva anume?
Da ! Este ca si cum ati fura banii firmei...!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea banilor firmei in scop personal alinazaz alinazaz Buna seara, Daca sunt angajata pe post de contabila la o firma si sunt imputernicita pentru a face retrageri de numerar de la banca din contul firmei, banii ... (vezi toată discuția)
Depuneri numerar albis albis Buna ziua, am dorit sa postez undeva unde poate s-ar portivi mai bine ca si continut, insa va rog sa-mi permiteti o intrebare daca este posibil : chiar daca ... (vezi toată discuția)
Sold de casa felisana felisana Buna ziua! Am si eu o problema. Lucrez ca si contabila la o firma. Seful lunar retrage din banca in numerar sume cuprinse intre 40.000 si 60.000 RON, pe ... (vezi toată discuția)