avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... livret cec
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

livret cec

am gasit un carnet cec din 1991 pe numele meu , de la bunica mea,in valoare de 500 lei (vechi),si as dori sa stiu daca am posibilitatea sa-mi recuperez banii cu dobanda aferenta pentru cei 25 de ani.multumesc.a-ti putea sa-mi spune-ti si care ar fi totalul.multumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 12:08, 14 Februarie 2015
Va puteti recupera banii,dobanda o va calcula CEC.
Cred că veți câştiga mult mai mult dacă veți vinde cec-ul pentru amatorii de curiozităţi. Probabil că banii pe care i-aţi lua pe acel cec nu v-ar ajunge nici de o pâine. Poate nici de un corn...că şi acela costă pe puţin 1 leu. 5000 de lei denominaţi înseamnă...50 de bani...
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Februarie 2015
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Carnet cec cu dobanda si castiguri alexTr alexTr Buna ziua, Incep prin a va spune ca multa vreme am fost mandru pentru ca in copilaria mea am primit in dar de la bunicii mei un cec de 5000 de lei,multa vreme ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera contravaloarea plus dobanzile dintr un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme Nepo Nepo Buna ziua, Detin un Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme de la CEC. Mai exact pe 17 august 1990 au fost depusi 5000 lei, dupa care a ... (vezi toată discuția)