avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot discuta cu avocatul meu in timpul dezbaterii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot discuta cu avocatul meu in timpul dezbaterii procesului?

Buna ziua,
Am un proces in civil, la judecatorie; sunt reprezentata de un avocat; uneori as dori sa fac precizari in cauza, acesta fiind destul de complicata si tehnica; judecatoarea mi-a permis o data sa iau cuvantul, in ciuda avocatei partii adverse, care a insistat sa nu fiu lasata sa iau cuvantul, pentru ca sunt reprezentatat de avocat.
Am inteles deci, ca fiind reprezentata de avocat, este la latitudinea judecatoarei daca ma lasa sa vorbesc sau nu; dar cu avocatul meu am dreptul sa ma consult in timpul dezbaterii si sa vorbeasca el apoi?
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 21:54, 14 Februarie 2015
da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 intrebari de procedura in fata instantei marfan marfan Buna ziua, 1. Avocatii unui cunoscut de-al meu (aparatorii, deci) i-au interzis sa ia cuvantul in timpul sedintei de judecata, sustinand ca nu e legal. ... (vezi toată discuția)
Inlocuire avocat milenescu milenescu Buna ziua, Am o intrebare incuietoare: am un avocat care se ocupa de 2 cazuri intentate impotriva mea, ambele de drept civil. Un proces e in fond, iar ... (vezi toată discuția)
Lipsa avocat in instanta ardeleanion ardeleanion Buna ziua. Rog respectuos un raspuns avizat la intrebarea: poate avocatul partii adverse sa-si inceapa pledoaria in fata instantei fara prezenta (motivata ... (vezi toată discuția)