avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen autorizatie

Am si eu o intrebare. Vecinul meu a construit fara autorizatie de constructie si l-am reclamat, acesta a fost amendat si i s-a dat termen pentru a isi autoriza constructia de 6 luni. Intrebarea mea este daca este legal acest termen mi se pare prea mare??
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 16:56, 15 Iunie 2009
Nu, este un termen realist, cam atat dureaza, cel putin, obtinerea autorizatiei de constructie...
Cu ce va deranjeaza acest termen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare imobil construit fara autorizatie CA Camelia TUGUI CA Camelia TUGUI O constructie a fost edificata fara autorizatie si fara a respecata dispozitiile legale in vigoare. Nu s-a respectat distanta dintre proprietati, s-au ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de proprietari - balcon construit fara autorizatie lia_roman2000 lia_roman2000 Sunt in proces cu asociatia de bloc ptr ca am facut o prostie. Am executat fara autorizatie un balcon si am fost data in judecata .In timpul procesului am ... (vezi toată discuția)
Pentru o magazie si un gard ....sunt in tribunal danacoman danacoman Buna ziua tuturor ! Am nevoie de un sfat care m-ar putea ajuta sa ies cu bine din urm. situatie: in anii 2008-2009 am construit FARA AUTORIZATIE o anexa ... (vezi toată discuția)