avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Avantaje si oportunitati persoana cu handicap grad 1 ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Avantaje si oportunitati persoana cu handicap grad 1 si grad 2

Buna ziua, după spune si titlul topicului întrebarea se referă la ce ,,avantaje" are o persoana cu dizabilitati fiind incadrata pentru pensie de boala cu grad 1 dar si cu grad 2 ? Sau unde ar trebui sa caut aceste lucruri ? Multumesc pentru rabdare si timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Cezar-Adrian , utilizator 10:51, 14 Aprilie 2015
Parcurgeti disp L nr 448/2006
Multumesc, mi-a fost de un real ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce se refera: ''scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si mototriciclurilor”' mihaykys mihaykys Buna ziua, Puteti sa imi spuneti si mie la ce se refera aceasta fraza: \'\'scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cernatlarisa cernatlarisa Doresc sa știu dacă: 1. Conform Legii 193/2015 pt.modificarea Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap - ... (vezi toată discuția)
Transcrierea unui automobil cu taxa neplatita. Hevesiiosif Hevesiiosif Buna ziua. Sunt persoana cu handicap grav,doresc sa achizitionez un autoturism inmatriculat in tara fara plata taxei,fiind inmatriculat de catre o persoana cu ... (vezi toată discuția)