avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legalizare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legalizare hotarare judecatoreasca

Buna ziua
As dori sa stiu pentru a legaliza o hotarare data de prima instanta - judecatorie pentru o actiune ce are ca obiect o casa cu teren aferent, taxa de legalizare este calculata dupa valoarea imobilului si care este temeiul legal.
va multumesc
conform art 9 lit. j din OUG80/2013 privind taxele de timbru cererile de legalizare a inscrisurilor aflate la dosar se taxeaza cu 1 leu/pag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru investire cu geavela geavela Cit este taxa pentru ca pe o Hotarire sau Sentinta sa se scrie Devinitiv ? multumesc (vezi toată discuția)
Taxa si timbru judiciare pentru cerere expediere la domiciliu decizie tribunal, ca, iccjr svneagu svneagu Buna ziua, am o problema - cu toate ca pana azi am primit acasa decizii ale tribunalelor, curtilor de apel si ICCJR (ultima din 15.07.2013 precizeaza ca in ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Mirrella P. Mirrella P. Cineva a introdus o actiune vizand lezarea demnitatii umane (calomnia) impotriva mea, am formulat cerere reconventionala in cauza si la actiunea de fond, ... (vezi toată discuția)