avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asigurare RCA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asigurare RCA

tata a dececat in cursul anului 2014 ! in urma au ramas sotia si cei 3 copiii majori ! eu am folosit autoturismul care era pe numele lui ( nu avea carnet tata) ! asigurarea RCA de pe numele lui ( era mai ieftina deoarece era pensionar) a expirat ! mai pot icheia asigurare pe numele lui ? pot face asigurare pe numele mu ? cum pot circula cu masina in continuare ! daca trebuie schimbat proprietarul ce acte trebuie si trebuie platita taxa de inmatriculare daca a fost inmatriculata in 2009 pe numele decadatului ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:05, 15 Februarie 2015
Art. 8. Timbrul nu se plăteşte atunci când autovehiculele sunt:
e) dobândite prin moştenire, în cazul în care aceasta a intervenit în intervalul de 2 ani de la data deschiderii succesiunii;

Dezbateti succesiunea si treceti auto pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru autoturism dacia dobandit prin mostenire Popesku Popesku Buna ziua , am mostenit o Dacia de la tatal meu care a decedat . Mai am un frate si masina vreau sa o inmatriculez pe numele meu dar trebuie platit timbrul de ... (vezi toată discuția)
Rca pe alt nume StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua!in urma cu un an,am facut un rca la o masina proaspăt înmatriculată in țară, si am dat 650 ron pt 6luni.la urmatoatea asigurare(sept) am ... (vezi toată discuția)
Redobandire inmatriculare auto paulcaciulatu paulcaciulatu Buna ziua detin un autoturism Dacia 1100 inmatriculat in Romania cu carte de identitate,talon avand nr. de inmatriculare B-04-UZH,este masina tataluimeu ... (vezi toată discuția)