avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara am si eu o intrebare, am un prieten din Maroc si este in plin divort are 2 copii minori cu sotia iar aceasta ii pretinde custodie exclusivista fara drepturi parentale asupra minorilor de catre tata , ce ar trebui sa faca acesta ca sa aiba custodie comuna ?
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 21:57, 15 Februarie 2015
sa se apare in proces aratand ca-si iubeste odraslele si ca nu este violent cu acestea ca le poate oferi tot ce are nevoie pt o crestere si o educatie corespunzatoare.
Buna seara! Prietenul dvs. va trebui sa formuleze o cerere reconventionala in cadrul procesului de divort, prin care sa solicite exercitarea autoritatii parintesti in comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot castiga custodia copilului? souchy souchy Buna seara!Am parasit domiciliul conjugal la sfarsitul lunii noiembrie 2016 din cauza violentelor fizice si verbale.In momentul in care m-am mutat i-am ... (vezi toată discuția)
Rog lămurire custodie comuna ContSters193379 ContSters193379 Rog să-mi spuneți exact ce anume inseamnă această custodie comună,ce se schimbă dacă ii va fi acordată fostului soț:? Copilul imi este încredințat ... (vezi toată discuția)
Probleme custodie copil PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa va cer sfatul intr-o problema de familie. Sora mea a divortat in urma cu doi ani obtinand custodia deplina asupra copilului , care anul acesta ... (vezi toată discuția)