Buna seara!
Am reusit sa imi infiintez un SRL insa acum apare problema creditarii societatii (pentru cheltuielile de inceput) banii sa intre in caserie si sa nu mai ajunga in contul de la banca - suma fiind de 5000 lei:(.
Eu sunt asociat unic si am calitatea de Administrator conform actului constitutiv. Nu am angajati si nici nu am de gand sa angajez in primele luni. De contabilitate se va ocupa o firma specializata.
In vederea creditarii societatii am intocmit un contract de creditare societate pe care eu( persoana fizica) imprumut o suma de bani catre firma. Am semnat si la Creditor si la Beneficiar(aici si stampila societatii) - nu stiu daca este corect- va rog sa imi oferiti mai multe detalii. Astfel am intocmit dispozitie de incasare pe care am semnat decat la "conducatorul unitatii". Mai trebuie taiata si chitanta? sau trebuie decat chitanta? Am nevoie de mai mult ajutor, va rog! va multumesc anticipat!
Aport firma
PUFACONT
Multumesc mult pentru raspuns.
La o societate patronul crediteaza firma co o suma sa zicem aproape lunar cu 20.000 sau 30.000 lei in functie de necesitate ... (vezi toată discuția)