avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare datorie
Discuție deschisă în Executare silită

executare datorie

buna ziua
am luat marfa de la o firma pe care am livrat-o unei alte firme, care mi-a dat anul trecut ,in luna iunie bilet la ordin care nu a avut acoperire;
firma mea a fost actionata in judecata de catre firma furnizoare si a castigat procesul, eu urmand sa-i achit datoria in termen de 30 zile, dar fara sa primesc nici un ban de la cei carora le-am furnizat produsele;
neavand bani n-am achitat si furnizorul s-a adresat unui executor , care incepand de azi mi-a pus proprire pe cont la banca;
acum eu sunt producator direct numai fac intermedieri dar pt ca n-am incasat inca nimic de la firma respectiv ,nici eu n-am achitat , ;
as dori sa stiu daca exista vreo solutie legala ca eu pe contul actual de la banca sa pot sa mai fac si alte operatiuni deoarece am de incasat bani dar in acelasi timp am si Cecuri de onorat la termen si n-as vrea sa intru in incidenta bancare, ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: VILISOR , utilizator 11:08, 16 Iunie 2009
1. Investiti BO al debitorului cu formula executorie si mergeti si d-voastra la executor.
2. Incercati sa obtineti o esalonare de plata de la creditorul d-voastra.
3. Anuntati celalti furnizori si beneficiari, ca din anunmite considerente sunteti nevoit a va deschide alt cont(deschideti conturi la o banca la care nu aveti conturi din alt judet)
buna ziuafirma mea mai are un cont deschis la alta banca dar in judet, deci daca imi deschid alt cont in alt judet ar fi o solutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza daca refuz un bo???urgent va rog gabrielabadea gabrielabadea AM SI EU O PROBLEMA URGENTA!!!AM UN MAGAZIN DE HAINE SI MAMA A DAT BILETE IN ALB UNUI FURNIZOR IAR ACESTA A SCRIS TOATA SUMA RESTANTA PE ACESTE BILETE, DAR ... (vezi toată discuția)
Lupta inegala! ioval2003 ioval2003 In lupta inegala dintre un agent economic si o Banca Comerciala,cine ma poate consilia? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Datorie catre furnizor materiale NASTASE ADRIAN NASTASE ADRIAN Am si eu o problema!In luna august 2008 am lasat un B.O tip vechi in alb la o firma de unde luam materiale.Am acitat sumele ce le-am datorat si nu a mai fost ... (vezi toată discuția)