avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei

buna ziua! recent am auzit de Legea 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei. sotul meu beneficiaza de cei 500ron (stimulent de insertie), luam alocatia fetitei in varsta de 5luni , 200ron, iar salariul sau pe cartea de munca este undeva la 700 lei. am putea beneficia si de aceasta lege? daca da, ce acte sunt necesare? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 16 Februarie 2015
Alocaţia pentru susţinerea familiei se acordă conform prevederilor Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Normelor Metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, cu modificările şi completările ulterioare.

Detalii:
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent indemnizatie 2012 T_Andrei T_Andrei Buna ziua. Sunt in CCC si copilul urmeaza sa implineasca varsta de 2 ani in ian 2013. Am decis sa ma intorc la angajator in dec 2012, si am intrebat la AJPS de ... (vezi toată discuția)
Alocatie sustinerea familiei mama singura daia ileana daia ileana Intrebarea mea este : are dreptul la alocatie pentru sustinerea familiei o mama care are 2 copii minori ( prescolari), care se afla in urmatoarea situatie; ... (vezi toată discuția)
Sunt îndreptățită să primesc și alocație complementară? Violeta M Violeta M Buna daca sunt in concediu pentru cresterea copilului pana n doi ani ,am dreptu si la alocatie complementara?Multumesc (vezi toată discuția)