avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce autorizatii& cod CAEN activitate de publicitate?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce autorizatii& cod CAEN activitate de publicitate?

Buna ziua,

1) Daca face publicitate prin prin Google AdWords sau Facebook , ce autorizatii trebuie sa se obtina societatea in acest sens?

2) Care ar fi codul CAEN pentru activitatea principala si ce alte coduri CAEN trebuie sa figureze secundar?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Folosesc ca principala o activitate secundara suciu_diana suciu_diana Buna ziua, se poate folosi o activitate secundara ca principala, fara schimbarea activitatii pe hartii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Codul caen si activitatea firmei 2ntz 2ntz buna ziua, Am si eu cateva nedumeriri, pe care le voi adresa in diferite topicuri cu titluri diferite pt a nu face un amestec de pareri si raspunsuri. Din ce ... (vezi toată discuția)
O societate poate desfasura unul din obiectele secundare de activitate? ContSters79057 ContSters79057 Am cerut la Registrul Comertului furnizarea de informatii privind o societate comerciala.In raportul istoric al firmei apare la CERERE MENTIUNI din data de ... (vezi toată discuția)