avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu ipoteca

Buna ziua, va rog sa -mi spuneti daca as putea obtine un accord avantajos. Am un credit la bcr si am o restanta de 4000euro la care au adaugat si dobinda la creditul care este in curs in val. 18000 euro, ei m -au instintat ca in term.en de 6 luni sa platesc restanta de 22000euro plus rata luni in curs. Nu am acceasta posibilitate, daca as solicita sa platesc 1000euro pe luna din restanta plus rata in curs credeti ca ar fi deacord? In conntract mai apare si un comisiondeadministrare de 37'50 euro pe luna, si daca este normal ca la restanta pe care o am la care este calcuata si dobinda sa se adauge si dobinda aferenta soldului. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Restanta credit- probleme cu banca bve bve Buna seara.Am facut un imprumut la o Banca in anul 2008 iar anul acesta am intimpinat niste probleme financiare deoarece am fost in somaj.Din aceasta cauza am ... (vezi toată discuția)
Executare silita - dobanzi penalizatoare lestat lestat Buna ziua ! As vrea adresez si eu o intrebare legat de situatia mea. am contractat in cursul anului 2013 un credit ipotecar de 9000 euro la o institutie ... (vezi toată discuția)
Asigurare pentru credit ipotecar la bcr mary_z13 mary_z13 buna ziua, Am un credit ipotecar la BCR de 10.000 Euro de acum 4 ani.Pana acum (anii trecuti)am dus asigurarea de 20 de euro, ce obligatorie si a fost ... (vezi toată discuția)