avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare paguba
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare paguba

Buna ziua,
In anul 2009 am incheiat cu o agentie imobiliara un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament si am platit un avans. La data finalizarii tranzactiei s-a dovedit a fi o inselatorie. In situatia mea au mai fost inca 38 de persoane. S-a deschis dosar penal,s-a judecat si avem o sentinta definitiva: cate 5 ani de inchisoare si sechestru pe un apartament si un autoturism care erau in proprietatea escrocilor. V-as ruga sa-mi spune-ti ce am de facut acum pentru a-mi recupera macar o parte din paguba? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: catalinaioan81 , utilizator 15:56, 16 Februarie 2015
Va adresati unui executor judecatoresc pentru a pune sentinta in executare.
Va multumesc pentru raspuns. Un alt avocat m-a sfatuit sa deschid o actiune in civil pentru a-mi recupera paguba pentru ca s-a pus problema vanzarii la licitatie a bunurilor sechestrate si recuperarea pagubei se va face in cota parte de cat a fost pagubit fiecare reclamant.
Ultima modificare: Luni, 16 Februarie 2015
catalinaioan81, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare despagubiri catalinaioan81 catalinaioan81 Buna ziua, In anul 2009 am incheiat un contract cu o firma de imobiliare pentru achizitionarea unui apartament si am platit un avans pentru care am primit o ... (vezi toată discuția)
Recuperare despagubiri catalinaioan81 catalinaioan81 Buna ziua, In anul 2009 am incheiat un contract cu o firma de imobiliare pentru achizitionarea unui apartament si am platit un avans pentru care am primit o ... (vezi toată discuția)
Cat de solid este un contract de vanzare-cumparare daca vanzatorul ar putea avea declansata procedura de punere sub sechestru a bunurilor yoniro84 yoniro84 Buna ziua!Am facut un antecontract la notar, pe data de 2 decembrie 2014 pentru un apartament. Antecontractul expira pe 2 februarie. Avansul a fost 20000 ron ... (vezi toată discuția)