avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua. Am contract de munca valabil cu norma intreaga, respectiv opt ore pe zi. Ma intereseaza daca ma pot angaja si la o alta firma,ce fel de contract trebuie intocmit si care este numarul maxim de ore ce le pot lucra.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:41, 17 Februarie 2015
Va puteti angaja si la alt Angajator fara sa fiti conditionat de numarul de ore.
Orice salariat are dreptul de a muncii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Prin urmare, nu exista o limita a numarului contractelor de munca incheiate de o singura persoana fie ele cu norma intreaga sau cu timp partial, pe durata determinata sau nedeterminata.
Puteti avea maxim 3 contracte cu norma intreaga .
De unde ati dedus asa ceva ? Doar din faptul ca o zi are 24 de ore ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca Aninaig Aninaig Pot sa am doua contracte de munca de 8 ore fiecare? (vezi toată discuția)
Contract de munca pandatao pandatao Buna ziua. Vreau sa va intreb daca este posibil sa am 2 contracte de munca cu norma intreaga?... Am un loc de munca pe perioada nedeterminata si as avea ... (vezi toată discuția)
Cate cim poate avea un salariat student97 student97 Buna ziua, As avea o intrebare. Daca salariatul X lucreaza cu CIM full time ( 8 ore) la firma A, poate inchide un alt CIM cu firma B tot full time 8 ore? Nu ... (vezi toată discuția)