avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj in timpul divortului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj in timpul divortului

Buna seara,

Se poate atasa dosar de partaj la dosarul de divort in desfasurare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: danamoga , utilizator 16:01, 25 Februarie 2015
Puteti solicita conexarea dosarelor. Instanta este cea care va decide daca se impune sau nu.
Dar se va judeca intai divortul si apoi partajul daca se admite conexarea
Doar daca vorbim despre doua dosare aflate in acelasi stadiu procesual si doar daca instanta apreciaza ca se impune conexarea. Eu una nu ii vad utilitatea, dar poate ne spuneti dvs ce doriti sa obtineti exact.
Multumesc pentru rapunsuri. Nu avem de partajat decat o garsoniera. Scopul meu este sa terminam cat mai repede cu tot avand in vedere ca divortul este unul cam agitat... cererea a fost depusa in octombrie si nici pana in prezent nu avem un termen pt prima infatisare.
Ati mai auzit de cazuri similare ,adica dosar de partaj atasat dosarului de divort? Care ar fi criteriile pt care partajul ar fi acceptat in acelasi dosar?
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru drept de folosinta lampadin2 lampadin2 Pot cere printr-un alt proces pe care sa cerem sa se conexeze la cel de partaj judiciar , sa ni se plateasca despagubiri pentru nefolosirea terenului? Nu am ... (vezi toată discuția)
Partaj aft_adriana aft_adriana Sunt in divort, am avut deja 2 termene si urmeaza al 3-lea, pot inainta actiune pt partaj daca nu sa pronuntat divortul? cat dureaza eliberarea certificatului ... (vezi toată discuția)
Actiunea de divort ContSters67939 ContSters67939 Am inaintat actiunea de divort. Am cerut doar desfacerea casatorie ( de comun acord)i. Am primit ulterior informatia ca as fi putut sa cer si rezolvarea ... (vezi toată discuția)