avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sechestru asigurator.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sechestru asigurator.

am depus la tribunal o cerere pentru emitere somatie de plata. s-a dat primul termen. parata a inaintat o cerere pentru intrare in reorganizare judiciara. mai pot depune o cerere pentru dispunere de sechestru asigurator? trebuie sa platesc cautiune? cat la suta din valoarea reclamata? la ce instanta se depune cererea de sechestru asigurator?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:29, 1 Septembrie 2005
Depui Declaratie de creantă.
si mai exact?
V. Legea nr. 64 / 1995 republicată.
Mai exact- o cerere de inscriere pe tabloul creditorilor.
Si daca creanta nu e garantata nu ei nimic.
cererea de dispunerea sechestrului asigurator la ce instanta se depune? la cea a domiciuliului paratei? se poate depune aceasta cerere de sechestru chiar si cand cererea de emitere a somatiei de plata se afla in pronuntare la TMB? mai trebuie ssa depun cautiune?

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator vrica vrica Stimati Domni si Doamne Imi puteti spune si mie despre sechestru asigurator?In acest moment am o sentinta pin care mi s-a dat castig de cauza in parte cu ... (vezi toată discuția)
Titluri executorii si procese pe rol cu acelasi debitor Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua tuturor! In calitate de Asociatie, ne confruntam cu o situatie neclara pentru noi. Avem 2 titluri executorii pentru suma x si se procedeaza la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: - am castigat un proces civil si am o hotarare definitiva impotriva unui vecin. Instanta a ... (vezi toată discuția)