avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Internship
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Internship

Buna seara!

Aveti idee care sunt formele legale pt a angaja pe cineva in internship neplatit?
Cel mai recent răspuns: lunatica , utilizator 13:44, 19 Februarie 2015
internshipul neplatit cu buna stiinta, este o practica des utilizata, avand in vedere numeroasele anunturi existente si informatiile nu tocmai clare despre respectarea prevederilor legale de catre aceste internshipuri. Banuiesc ca formele legale se apropie mai mult de forma unui "voluntariat" . Atentie insa ca se fac multe abuzuri de unde si zicala "No internship, no job"
Vedeti aceste discutii
- internship - reglementari juridice
www.avocatnet.ro/content/for...

- Internship
www.avocatnet.ro/content/for...

- [ link extern ]
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii angajare internship neplatit alecsuta alecsuta Buna ziua, Mi s-a cerut sa ma informez despre angajarea unei persoane (student sau absolvent) in conditii de internship platit sau neplatit. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Legalitate internship remusmatache remusmatache Buna seara, Stiu ca in strainatate se practica si as vrea sa lansez si in Romania un program de internship pentru contabili tineri cu experienta zero sa ii ... (vezi toată discuția)
Contract internship beatricepopescu90 beatricepopescu90 La inceputul lunii octombrie am semnat un contract de internship cu o scoala particulara. In cadrul acestui program eu am predat unei grupe de copii. Pe ... (vezi toată discuția)