avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONDITII ANGAJARE INTERNSHIP NEPLATIT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONDITII ANGAJARE INTERNSHIP NEPLATIT

Buna ziua,

Mi s-a cerut sa ma informez despre angajarea unei persoane (student sau absolvent) in conditii de internship platit sau neplatit.
Ma puteti ajuta si sa imi spuneti daca este legal sa se primeasca o persoana in internship neplatit? Care ar fi procedura in aceasta situatie? Ce fel de contract se poate incheia?
In cazul unui internship platit am inteles ca se poate incheia CIM pe perioada determinata cu salariul minim pe economie. Este legal?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 2 Decembrie 2015
Vedeti aceste discutii
- internship - reglementari juridice
www.avocatnet.ro/content/for...

- Internship
www.avocatnet.ro/content/for...

- [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internship lunatica lunatica Buna seara! Aveti idee care sunt formele legale pt a angaja pe cineva in internship neplatit? (vezi toată discuția)
Legislatie referitoare la practica neplatita Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As fi interesata de cat mai multe informatii referitor la asa zisul \\" Internship\\" Care este legislatia in domeniu, ce documente se ... (vezi toată discuția)
Internship - reglementari juridice jimi jimi Intentionez sa derulez un program de internship ( ca si antreprenor ). Exista reglementari juridice in aces sens ? CUm pot sa derulez acest program fara sa ... (vezi toată discuția)