avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Termeni si conditii site vs. contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Termeni si conditii site vs. contract

Buna ziua,

Am o afacere care urmeaza sa ofere prin intermediul site-ului sau servicii editoriale diverse (la distanta). Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: pentru clientii care solicita un anumit serviciu de pe site, este suficient sa bifeze ca accepta termenii si conditiile site-ului (care se refera la toate serviciile de pe site), sau va fi necesar ca pentru fiecare serviciu individual sa existe un contract de sine statator, care sa reglementeze strict functionarea acelui serviciu?
(+La ce lege trebuie sa ma raportez?)

Mentionez ca in cadrul termenilor si conditiilor am incercat sa diferentiez cat mai bine intre serviciile oferite. Am citit legea comertului electronic si pe cea a facturii electronice si am inteles ca termenii si conditiile se accepta ca si contract in general, pentru utilizarea site-ului ca intreg: dar nu m-am lamurit cu intrebarea enuntata mai sus.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
andreipos, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreipos , utilizator 19:35, 17 Februarie 2015
daca aveti mai multe servicii in care termenii si conditiile difera e musai sa faceti pentru fiecare in parte ... daca sunt la fel pentru fiecare serviciu nu vad de ce un click nu ar rezolva toata ingrijorarea dvs.
Puteti va rog sa detaliati raspunsul?
Ideea este cam asa: fiecare serviciu are caracteristici diferite si o data limita de livrare diferita. In termeni si conditii am mentionat acest lucru.
La ce lege trebuie sa ma raportez ?
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
andreipos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ref legea comertului electronic in site web si mesaje email mirceaco mirceaco Am o mica afacere pe internet. Una din facilitati este aceea ca pun la dispozitie niste formulare on-line pe care userul le completeaza la inscriere. Am un ... (vezi toată discuția)
Firma obligatorie? Robert - Pană Robert - Pană Buna ziua, citeam cateva chestii interesante pe internet despre comertul online. Am o un site cu ajutorul caruia realizez servici diverse precum, realizare ... (vezi toată discuția)
Anuntul.ro acuzati de proxenetism ovvvidiu ovvvidiu Buna ziua, Detin un site de anunturi matrimoniale si sunt ingrijorat sa nu se intample la fel si la mine. Nu sunt un expert in legislatie insa puteti sa ... (vezi toată discuția)