avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare corporala si parasirea locului de accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare corporala si parasirea locului de accident

(Înainte de a incepe sa va spun povestea mea vreau sa va spun ca permisul de conducere il obtinuse in urma cu 2 saptamini de a produce incidentul) In data de 27 Noiembrie 2014 ora 14:00 la liceul unde studiez eu mam indreptat spre masina (dacia logan) unde se afla in parcarea liceului. Am "acrosat cu oglinda " 2 elevi care se indreptau spe casa, Inițial nu miam dat seama ca iam acrosat si am plecat mai departe aproximativ (30 m) dupa care mam reîntors la locul faptei unde nu ear nimeni acolo.
Am plecat acasa si primul luctru care lam facut mi-am anunțat tatal cu privire la acident, tatal meu fiind trecut prin asa ceva a mers repede la politie sa denunte accidentul.Acolo la politie ce sa vezi supriza copii inpreuna cu mamele lor.
Ei deja denuntase incidentul.
Mi-au luat probe biologice, si toate alea avand 0,00
Mi-sa întocmit dosar penal pentru vatamare corporala si parasirea locului de accident.
Partea vatamana ne avand spitalizare.
In termen de 2 săptămâni mam inpacat cu partea vatamata dandule 400 de euro fiecarei mame.
As dori sa va intreb cada pot cere dovata cu valabilitate de conducere și vat mai dureaza pana la finalizarea acestui dosar???
Va rog mult ajutatima!!!
Va mulțumesc pentru timpul acordat :sorry::sorry:

Dovada înlocuitoare a permisului de conducere este eliberata fără drept de circulaţie, nu aveti posibilitatea sa obtineti dreptul de circulatie pe toata durata cercetarilor.
As dori sa imi dați un sfat ce sa fac ?
Politistul care cercetează cazul nu a finalizat dosaru intruncat a trecut mai bine de 3 luni si nici nu a depus dosarul la procuror.
Va rog din tot sufletul sa imi spuneți cum as putea sa grabesc lucrurile? in asa fel sa fie in avantajul meu ???:-/
Ati fost audiat in calitate de suspect?
Din ziua in care mam inpacat cu partea vatamata mergeam saptamanal la dl.Politist sa intreb in legătură cu dosarl .
Raspunsul era acelas nu am finalizat dosaru !!!!!

Da am fost audiat in ziua in care sa produs accidentul! !
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
Gabriela Mihai, Avocat
V-am intrebat daca s-a continuat urmarirea penala si impotriva dvs si daca va adus la cunostinta calitatea de suspect, intelegeti intrebarea?

Alte discuții în legătură

Dosar penal mirela_20080 mirela_20080 Buna seara. Daca poate cineva sa imi dea un sfat,va rog mult! In ianuarie 2016,fortata fiind de ceea ce se intampla in executarea contractului,am denuntat la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie cat timp dureaza inchiderea unui dosar de cercetare in cazul unui accident cu vatamarea usoara a unei persoane (vezi toată discuția)
Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)