avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier ucidere din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier ucidere din culpa


Buna seara va rog frumos sa ma ajutati si pentru ultima oara cu urmatoarea problema : eu sunt cercetat intr-un dosar de accident ucidere din culpa. Dosarul face in curand 3 ani si tot la parchet e , sa facut 1 expertiza cu un supliment si inca o expertiza. In prima scrie ca ma acrosat o persoana, in supliment scrie ca dupa urmele de franare se observa ca cel care ma acrosat a intrat 30 de cm pe partea mea , si in a doua expertiza spune expertul politiei ca el crede ca nu a fost un acrosaj ca el nu crede in expertiza traseologica care zice ca urmele de masini au fost prin acrosaj si cea fizica -chimica care zice ca urmele sunt asemanatoare. cel care ma acrosat a recunoscut intr-un fel ca ma lovit, dar a spus ca cica urmele ar fi de la o alta lovitura dea lui care are dovada de reparatie dar dupa ap 3 ani inca nu aa aparut dovada la dosar. Acum am inteles ca s-ar putea sa se mai trimita un dosar la INEC , acolo am inteles ca va mai dura inca cel putin vreun an ? e adev? e posibil ca procuroru sa nu ia in considerare o expertiza si sa se pronunte decat pe una ??? dosaru nu a ajung in instanta e doar la parchet politie.iar cel care ma lovit desi a murit prietena mea in accident care era in masina cu mine. cel care ma acrosat e plecat din tara il doare in cot, si doar scrie pe forumu ca eu eram nebun conduceam ca nebunu, ca un crimanal are dovada ca nu stiu ce prostii el impreuna cu sotia lui, pe el il doare in cot a plecat, nici avocat nu are nimic , nu-l intereseaza si eu stau in stress, de 3 ani de zile. parchetul a introdus in cauza si asigurarile mele cred ca si pe ale lui, oricum acum urmarirea penala a inceput si impotriva luipt fuga de la locul accidentului si ucidere din culpa, el a fugit de la locul accidentului dupa 2 luni l-am gasit. va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:43, 25 Aprilie 2012
nimeni nu va poate spune cit va dura UP. Procurorul ar dreptul sa solicite ce probe considera ca determina solutionarea cazului astfel incit sa poata lua o decizie temeinica daca dispune trimiterea in judecata sau nu a invinuitului.
Asigurarile trebuie introduse in cauza deoarece ele vor plati eventualele daune partii vatamate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna seara , as dori si eu parerea unor avocati specializati pe drep penal - accidente, Deci sunt cercetat intr-un dosar de ucidere din culpa din mai 2009 in ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto accident la inec bucuresti alexgg alexgg Buna seara , sunt cercetat intr-un dosar cu accident pentru ucidere din culpa. In acest dosar s-au facut : o prima expertiza auto + supliment + o expertiza ... (vezi toată discuția)
Trecut din martor si posibila victima in acuzat ema.pascalin ema.pascalin acum un an sotul meu conducea masina indreptandu-se spre casa si la acea ora (22.30) din sens opus era trafic intens. la un moment dat din coloana a iesit o ... (vezi toată discuția)