avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza auto accident la INEC BUCURESTI
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza auto accident la INEC BUCURESTI

Buna seara , sunt cercetat intr-un dosar cu accident pentru ucidere din culpa. In acest dosar s-au facut : o prima expertiza auto + supliment + o expertiza fizico - chimica + o expertiza a striiatilor + a doua expertiza auto ( care acel ing auto critica o expertiza fizico chimica , iar de ceea a striiatilor nu zice nimic) . Masina mea a fost lovita de o alta masina, si aruncandu-ma intr-un copac , ulterior dupa 3 luni l-am gasit pe acesta. prima expertiza + suplimentu + cea fizico chimica + cea a striatiilor este in favoarea mea, pe cand a doua expertul zice ca nu crede ca a fost un impac , dar e posibil sa fie o mica atingere, si ca el a facut masuratori pe niste masini asemanatoare si diferenta ar fi 1 cm, iar dl procuror a trimis dosarul la INEC din luna noiembrie, cam cat dureaza aici sa faca o expertiza ca numai rezist. anul acesta se fac 4 ani, si luna de luna merg dupa dovada, si stau in acest stress. cam cat dureaza o expertiza auto la inec? ca de ea depinde totul, daca si aceasta arata impactul pot sa primesc NUP si sa termin odata. va multumesc !! ati avut spete cu expertize facute la INEC BUCURESTI ?? cam in cat timp au sosit ?? va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:09, 13 Martie 2013
Ar trebui sa verificati daca s-a achitat onorariul plus cheltuielile de catre Parchet, pentru INEC, stiut fiind ca sunt probleme cu plata expertizelor, din lipsa de fonduri suficiente, iar INEC nu se apuca de expertiza decat atunci cand sunt achitate integral costurile expertizei.
In functie de numarul de expertize pe care le are in lucru la un moment dat si de volumul de munca pentru expertiza respectiva, INEC deruleaza fiecare expertiza, dar numai dupa achitarea costurilor acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna seara , as dori si eu parerea unor avocati specializati pe drep penal - accidente, Deci sunt cercetat intr-un dosar de ucidere din culpa din mai 2009 in ... (vezi toată discuția)
Apel ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna seara, sunt inculpat intr-un dosar de ucidere din culpa. la fond am fost condamnat 3 ani cu suspendare 6 ani termen reincercare cu supraveghere. am avut ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna seara va rog frumos sa ma ajutati si pentru ultima oara cu urmatoarea problema : eu sunt cercetat intr-un dosar de accident ucidere din culpa. Dosarul ... (vezi toată discuția)