acum un an sotul meu conducea masina indreptandu-se spre casa si la acea ora (22.30) din sens opus era trafic intens. la un moment dat din coloana a iesit o masina si venea pe contrasens. sotul meu a crezut ca va intra inapoi insa vazand ca vine cu viteza si nu are de gand sa intre inapoi in coloana a parasit carosabilul si a oprit masina. cand cele 2 masini s-au intersectat s-a auzit un zgomot insa sotul a coborat si s-a uitat cu ajutorul luminii telefonului insa nu erau urme. inapoi la 50-100 de m cel care conducea nebuneste intrase intr-un copac iar pers din dreapta murise. sotul meu s-a dus la locul accidentului, a asteptat sa vina politia si a zis de faptul ca acel individ intrase in depasire neregulamentara si avand viteza mare a pierdut controlul si urmarile se vedeau. dupa sosirea ambulantei, politia i-a trimis pe toti acasa asa ca soferul implicat in accident a declarat ca el circula regulamentar si din partea dreapta i-a aparut un animal care l-a speriat si a pierdut controlul. dupa cateva zile isi sustine declaratia la politie la sectia cercetari penale. sotul meu a aflat despre declaratia individului si a luat legatura cu parintii fetei. a intrat ca martor la cele intamplate si baiatul respectiv si-a schimbat declaratia spunand ca de fapt o masina din sens opus venea cu faza de drum in functiune si l-a lovit apoi a aparut si un animal care l-a derutat si asa s-a produs accidentul. s-a facut expertiza masinilor si au reiesit urme, nu vizibile ci la probele fizico-chimice, insa pe masina baiatului se gaseau urme la partea aripa spate insa la masina noastra se gaseau urme pe toata lungimea masinii pe partea stanga si pe aripa dreapta:O. expertii au zis ca ,,posibilul acrosaj,, a avut loc la mijlocul drumului si nu pe sensul de mers al sotului meu, si s-au gasit urme ,,asemanatoare,, la masina noastra insa nu da latimea, lungimea si inaltimea urmelor ca sa putem sa le comparam. acum s-a deschis un dosar de urmarire penala impotriva sotului meu cu acuzatia :,, parasirea locului accidentului si omor din culpa,,. am cerut permisiunea sa studiem dosarul insa am fost trimisi la procuror (dosarul se afla inca la politie) iar procurorul acum abia ne-a dat permisiunea sa ne uitam prin dosar. noi am facut o contestatie la expertiza insa nu vrem sa ajunga acel dosar in instanta ptr ca ptr noi lucrurile sunt clare: acest dosar e fabricat, vinovatul se stie ca are bani si e sustinut de autoritati si vrem sa se termine totul aici. ce parere aveti, daca ati fast in situatii asemanatoare ce ati facut? sper sa nu va suparati pe mine ca v-am scris atat de mult dar vreau sa fiu sigura ca ati inteles tragica intamplare.
Cel mai recent răspuns:
trope_doi , utilizator
16:37, 15 Iulie 2010