avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calcul impozit pe locuinta - 2 locuinte aprox identice ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calcul impozit pe locuinta - 2 locuinte aprox identice / impozit diferit

buna ziua,

va rog sa ma ajutati in urmatoarea dilema: am cautat pe net si m-am interest care sunt factorii care se iau in calculul impozitului pe locuinta , si am gasit:

1.Criterii luate in calcul la stabilirea impozitului pe cladiri:
1.1 Natura materialului din care sunt construiti peretii exteriori
1.2 Existenta utilitatilor
1.3 Anul constructiei
1.4 Suprafata cladirii
1.5 Rangul localitatii si zona de amplasare a imobilului

vin si va intreb, cum se face ca eu si vecinul meu platim impozit diferit?

eu platesc 158 lei pe apartament 3 camere cu 2 balcoane mici
el plateste 144 lei pe acelasi apartament 3 camere cu un singur balcon mare (aproape dublu decat cele 2 ale mele - asa este prevazut blocul) / oricum suprafata construita la el este mai mare

ce alti factori ar fi de luat in consideratie care mi-au scapat mie?

multumesc frumos pentru orice raspuns
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:58, 17 Februarie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile comodat edynna edynna Sunt persoana Fizica Autorizata CABINET MEDICAL VETERINAR 1. Utilizez un autoturism exclusiv pentru activitatea economica, pentru care am contract de ... (vezi toată discuția)
Suprafata desfasurata si construita la sol cyan cyan 1. Suprafata construita desfasurata este supraf. utila plus cota indiviza sau supraf. totala plus cota indiviza? 2. Care este suprafata construita la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire pers fizica ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi explicati cum se determina valoarea impozabila unitara si calculul impozitului pe cladire pentru o suprafata utila de 278 mp ... (vezi toată discuția)