avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acuzat de politia rutiera pe nedrept "trecere pe linia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acuzat de politia rutiera pe nedrept "trecere pe linia dubla contiinua" am dovezi ca nu e asa !

Buna ziua ... astazi am avut "norocul" sa fiu oprit de politie . de ce? Pentru ca domni politisti au vazut ca am trecut pe linia dubla continua ... am mers cu ei in spate circa 500 metri si iam vazut si am tot mers pana am vazut linia intrerupta si ma m bagat in parcare si eu dupa mine cu sirena, au spus ca am calcat marcajul dublu contiinu si trecere pe interzis . Intradevar nu am fost atent si am trecut pe interzis era semnu cu un semn aditional doar I.S.U. aici am gresit. mi au dat o amenda 660 de lei pentru trecere pe marcajul dublu contiinu,circulatie pe sens interzis , si pentru ca nu am avut actele la mine. iam spus la politist ca nu e marcaj contiinu a spus ca pe el nu il intereseaza nu a vrut sa vina sa vada . ma pus sa semnez procesul si iam zis ca nu il semnez pt ca nu e marcaj contiinu el a zis ca trece la alte mentiuni NU ESTE MARCAJ CONTIINU . Am semat si la alte mentiuni si procesul , cum pot scapa de amenda si sa ii dau si in judecata deoarece nici nu au avut bunul simt sa se dea jos sa vada ca e asa cum zic eu ! nu isi fac treaba corect . Le am spus k nu am de unde plati amenda k nu lucru (sunt elev) au spus ca nu ii intereseaza , le am zis ca nu e marcaj contiinu cum zic ei au inceput sa treaca la amenintari ! ma m ales cu o amenda de 660 lei si 11 pct penalizare ... am si eu vina dar ei nu au procedat corect si nu mi se pare normal pentru ceva ce nu e corect . mentionez k au intors pe trecerea de pietoni si au intrat si ei pe interzis ... au cumva mai multe drepturi ca noi sau ce? Va rog sa ma ajutati k vreau sa depun plangere macar sa scap de amenda
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2009
IdaTuning, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 16:41, 16 Iunie 2009
Formulati plangere in termen de 15 zile de la data primirii procesului-verbal de contraventie.
buna ziua ,formulati plingere contraventionala in termen de 15 zile de la primirea amenzii la judecatoria in raza careia s/a comis contraventia si dovediti ca aveti dreptate cu ce puteti cu poze de la locul faptie si martorii care sa ii contrazica pe politisti .
multa bafta .
Am poze, daca castig mi se anuleaza si trecerea pe interzis sau numai trecerea pe "linia contiinua"? Trebuie sa imi angajez si avocat sau nu?
buna ziua
sa inteleg ca in acelasi proces verbal aveti retinute doua contraventii ?? incercati sa dovediti cat puteti cu at mai mult cu atat mai bine.Da puteti sa va angajati si avocat ,daca asta va este dorinta .

Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2009
ContSters58959, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui proces verbal de contraventie, sanse de castig marian_81 marian_81 buna ziua am primti o amenda de circulatie am intrat pe un drum care era cu 2 benzi ( intre timp s-a schimbat e cu sens unic) eu nu am observat ca era cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare contestatie depasire pe linie intrerupta holograma holograma Va rog sa ma ajutati in solutionarea unei contestatii impotriva unui proces-verbal de contraventie in care sunt victima unui abuz din partea agentului de ... (vezi toată discuția)