avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren extravilan agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren extravilan agricol

Buna ziua.

Va rog sa-mi spuneti
- care sunt pasii pentru vanzarea unui teren extravilan agricol obisnuit (nu langa granite, mare, etc)
- ce acte trebuiesc depuse la primarie odata cu cererea
- ce alte acte vor fi necesare la notariat cand se semneaza contractual de v-c
- de unde putem afla un pret minim de vanzare (inteleg ca este posibil sa se declare nulitatea vanzarii daca in cererea depusa la primarie ai un pret mai mic decat cel convenit cu cumparatorul final??? de unde sa stii cu ce pret vei reusi sa vinzi?daca nu reusesti sa obtii pretul minim comunicat in cererea initiala se reia toata procedura? ca daca ceri un pret prea mic si nu ti se ofera un pret correct dupa iar nu-I bine...)
Multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:52, 22 Februarie 2015
Aici gasiti ordinul de ministru prin care sunt aprobate normele metodoligice care reglementeaza vanzarea terenurilor extravilane
[ link extern ]
Aici gasiti o lista de acte necesare, modele de cereri, etc.
[ link extern ] /
Va doresc succes, o sa aveti nevoie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare teren extravilan bobita111 bobita111 Vânzare teren extravilan Bună ziua! Am depus actele necesare la Primărie pentru vânzarea terenului extravilan, în care am scris un preț prea mic, ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren ContSters278009 ContSters278009 Am depus dosarul cu actele necesare intabularii unui teren agricol extravilan . Vreau sa stiu daca dupa termenul prevazut de lege , voi putea vinde acest teren ... (vezi toată discuția)
Intrare in drepturi adel1 adel1 La eliberarea certificatului de mostenitor ,unul dintre mostenitori nu este de acord cu vanzarea bunurilor din moriv ca are prea putin(el avand cel mai mic ... (vezi toată discuția)