avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare teren extravilan

Vânzare teren extravilan

Bună ziua! Am depus actele necesare la Primărie pentru vânzarea terenului extravilan, în care am scris un preț prea mic, nefiind la curent cu prețurile vânzărilor actuale. Ulterior, am pus pe un site de vânzare un preț mai mare decât cel afișat la Primărie, unde am găsit un cumpărător, acesta nefiind preemtor. Menționez că nu vrea nici un preemtor să cumpere terenul în cauză. Oferta de vânzare la Primărie este depusă în data de 29.08.2022. Întrebarea este: când pot vinde terenul acestei persoane interesate și dacă imi permite legea să vând cu preț mai mare decât cel scris în actele de la Primărie? Mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri!
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2022
bobita111, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare teren manolachesilviu manolachesilviu Buna ziua Vreau sa vand 1hectar teren arabil pe care sunt propietar dar este inca in contract de arenda. Arendasul spune ca nu pot sa il instrainez pana la ... (vezi toată discuția)
Legea de vanzare-cumparare a terenurilor agricole 17/2014 heavenz heavenz Intrebarea mea se refera la legea 17/2014 , detinem 20HA la asociatie si vroiam sa va intreb legat de aceasta noua lege, noi vom depune oferta la Primarie de ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan dupa ordinul nr.311 din 08 februarie ... Nata88 Nata88 Vanzare teren extravilan dupa Ordinul nr.311 din 08 februarie 2021. Buna ziua, Se incearca vanzarea unu teren extravilan in Comandau. Au trecut cele 45 ... (vezi toată discuția)