avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren extravilan dupa Ordinul nr.311 din 08 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren extravilan dupa Ordinul nr.311 din 08 februarie ...

Vanzare teren extravilan dupa Ordinul nr.311 din 08 februarie 2021.

Buna ziua,
Se incearca vanzarea unu teren extravilan in Comandau.
Au trecut cele 45 de zile de afisare a ofertei pe site-ul primariei.
Preemtorii nu au fost interesati sa-l cumpere.
Cei de la primarie au comunicat ca dupa cele 45 zile se da termen 30 zile ca doritorii sa depuna dosarele pentru teren.
In cazul in care potentialul cumparator nu a depus acel dosar la primarie si au trecut cele 30 zile se mai poate vinde terenul. S-a primit si procesul de finalizare a procedurii in care se specifica ca nu s-a depus nicio oferta de cumparare.
Se poate vinde terenul sau nu?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:35, 14 Iunie 2021
Da, daca s-a emis si al doilea proces verbal de finalizare a procedurii (dupa trecerea celor 30 de zile), terenul se poate vinde oricui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, incerc sa vand casa + pamant mostenit de la tatal ... dumitrudan609 dumitrudan609 Buna ziua, Incerc sa vand casa + pamant mostenit de la tatal meu. Dupa ultimul extras de informare de la OCPI terenul este mixt, atat intravilan cat si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am cumparat anul acesta o casa cu teren intravilan ... BERAM BERAM Buna seara! Am cumparat anul acesta o casa cu teren intravilan de 1378 mp si un teren extravilan de 3622mp. Acum dupa cateva luni vreau sa vand casa cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol maryana28 maryana28 Buna ziua! Mama mea are in arenda, iar firma este din bucuresti, cateva hectare de pamant si acum vrea sa vanda un hectar. Va rog sa imi spuneti ce demersuri ... (vezi toată discuția)