avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat fara medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat fara medic de familie

buna ,
am o intrebare, o speta: e vorba de un cadru militar in rezerva (pensionat), apartine de casa opsnaj, sotia lui nu munceste si ar dori sa o treaca ca si coasigurat, problema este ca medicul de familie al tipului nu mai are loc si pt sotia acestuia, prin urmare intrebarea mea este: poate sa mearga la orice medic de familie pt a putea fi luata in evidenta cu calitatea de coasigurat?

Alte discuții în legătură

Coasigurat cadru militar JohnV JohnV Buna ziua, Intrebarea mea este: poate un cadru militar sa ia ca si coasigurat pe soacra sa? De la compartimentul financiar mi-au spus ca este ok, ba chiar am ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Coasigurat in sistemul opsnaj LupuGabriel LupuGabriel soţia mea care este în prezent casnică poate beneficia de asigurarea mea medicală, dat fiind faptl că sunt asigurat OPSNAJ? (vezi toată discuția)