avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recalculare cheltuieli executare
Discuție deschisă în Executare silită

Recalculare cheltuieli executare

Va rog sa-mi spuneti daca in NCPC exista vreo prevedere legata de recalcularea cheltuielilor de executare,la valoarea executata
Sunt un creditor si ma aflu in situatia in care suma executata efectiv de executor este mult mai mica decat valoarea titlului executoriu (reprezinta cca 8%) intrucat debitorul si-a achitat singur debitul . Eu am platit executorului anticipat si integral cheltuielile pentru executarea integrala a titlului. Pot cere executorului recalcularea la valoarea executata si restituirea sumei platite in plus?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Incetarea executarii silite referitoare la minori CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI CAPITOLUL IV Efectuarea executării silite SECŢIUNEA a 7-a Încetarea executării silite Art. 702 Cazuri de încetare a executării (1) Executarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)
Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)