avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Daca am fost condamnat cu suspendare in timp ce eram ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Daca am fost condamnat cu suspendare in timp ce eram minor,desi pe cazier scrie ca nu sunt inscris in cazierul judiciar ,mi se acorda viza pt SUA?

În momentul actual am aplicat pt un job în SUA prin programul Work & Travel,iar pe când eram minor am fost condamnat cu suspendare.Mi-am scos cazierul și rezultă că nu sunt înscris în cazierul judiciar,întrucât faptele au fost comise pe când eram minor(așa mi-a explicat doamna de la ghișeul poliției).Nedumerirea mea este că pe fișa pt obținearea vizei este o întrebare care sună astfel :Ai fost vreodată arestat și/sau condamnat pt vreo crimă(faptă) în orașul tău natal?Eu aș răspunde cu NU,întrucât aș vrea să mai elimin un risc în a nu-mi primi viza.Întrebarea mea este dacă cei de la ambasadă au cum sa verifice anexa cazierului?Sau cum mă sfătuiți să acționez?
Cel mai recent răspuns: edwardbrock , utilizator 16:10, 17 Februarie 2015
Nu cred sa va acorde viza, ii au pe ai lor, nu-i nevoie sa ,,importe".
Dar incercati!
Mai mult decat sa pierdeti taxa pt. procesarea datelor si sa fiti luat in evidenta computerizata, n-aveti ce pati!
Acum ceva pt. d-voastra, dar nu numai:
chestia cu ,,cazierul curat" e o tampenie, nici macar o banala amenda, retineti, o amenda de circulatie nu se ,,sterge" vreodata.
Se modifica doar ,,accesul" la informatie.
Nu-i mintiti, nu puteti! Au acces deplin la acest gen de informatii, cazier, etc.
Succes!
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
DlGoe, utilizator
Multumesc Pt atentia acordata!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cazier? stefan23833 stefan23833 Buna seara...am si eu o intrebare...am nevoie de o adeverinta de la directia de pasapoarte pentru ambasada deoarece vreau sa apli pentru un job in Statele ... (vezi toată discuția)
Dosar penal...cazier? annie3cool4u annie3cool4u Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Cazier anca33a anca33a buna ziua daca sunt amenzi neplatite se elibereaza cazierul? multumesc (vezi toată discuția)