avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier

buna ziua
daca sunt amenzi neplatite se elibereaza cazierul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: dislexic , utilizator 18:40, 28 Septembrie 2009
Sper ca va referiti la cazier judiciar de vreme ce ati postat la discutiile despre drept penal. Si de asemenea , va referiti la amenda penala.
Cazierul se elibereaza, dar va aparea inscris in el amenda.....adica aveti cazierul patat. Pentru ca reabilitarea de drept in cazul amenzii penale intervine dupa 1 an de la plata acesteia.
cazier pt scoala de soferi
amenzile sunt de la circulatie pt ca nu am purtat casca pe motor si una pt tulburarea linistii publice la care am facut contestatie
multumesc
nu, in ceritificatul de cazier judiciar sunt evidentiate doar condamnarile ptr fapte penale. nu si amenzile de circulatie, amenzi ratb, amenzi ptr tulb linistii publice. :)
:D
Nu aveti nici un fel de problema in a obtine cazierul judicar pentru scoala de soferi.
Acele amenzi (platite sau nu) nu figureaza in cazier.
Bafta la examen!
=D>
Nu ,articolele pentru care mentionati ca a-ti fost sanctionata ,NU apar in cazierul dvs judiciar.
Succes la examen

Alte discuții în legătură

Termen de expirare a cazierului judiciar - amenda penala Matache Dan Matache Dan Buna ziua. Am o amenda penala care imi apare in cazierul judiciar si as vrea sa aflu pana cand o sa-mi mai apara in cazier. Am fost condamnat la 700 ron amenda ... (vezi toată discuția)
Probleme la cazier ioanatudor5 ioanatudor5 In urma cu 1 an un var a fost prins intr-un magazin sportiv furind.Arecunoscut fapta a fost dus la politie unde a dat o declaratie dupa care la aproximativ 4 ... (vezi toată discuția)
Exercitarea profesiei de avocat Ang21 Ang21 Buna tuturor! As dori sa va intreb daca un student care este la facultatea de drept mai poate exercita profesia de avocat, daca acesta are in cazierul sau ... (vezi toată discuția)