avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal netrimis la timp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal netrimis la timp

Buna ziua,
O salariata (sef contabil), a avut decizie pentru completarea si transmiterea Revisal-ului, si-a facut CIM (semnat de ambele parti), dar nu l-a trimis la ITM revisalul.
Ce poate face angajatorul in situatia data? Fara sa primeasca amenda.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 17 Februarie 2015
Nu poate face nimic, decat sa-l transmita acum, sub riscul sanctionarii contraventionale in cazul unui eventual control al ITM-ului.

In cazul sanctionarii, atunci angajatorul se va putea indrepta impotriva contabilei sefe pentru a-si recupera amenda platita .

Cand trebuia transmis REVISAL-ul?
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
In ianuarie pe 27
Il puteti transmite acum. Orice ar fi fost de transmis, termenul este depasit.
Si angajatorul poate primi amenda?
Am spus anterior ca exista posibilitatea aceasta numai in cazul unui control al ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim neinregistrat si netrecut in statul de plata rak0770 rak0770 Cum se procedeaza daca nu s-a inregistrat un CIM in Revisal si nici in Statul de plata nu este? Salariatul nu renunta la luna lucrata. Ce se poate face? Stiu, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal Madalina_20 Madalina_20 Buna ziua, Am o mare rugaminte pentru cei care ma pot ajuta...In data de 18.09.2012 am primit o cerere de angajare incepand cu data de 01.09.2012. Evident ... (vezi toată discuția)
Revisal cristinasta cristinasta Buna ziua. Asociatia de proprietari a carei presedinta sunt are doi salariati ci CIM. Nu am transmis niciodata Revisal la ITM si as vrea sa-l transmit sa intru ... (vezi toată discuția)