avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM neinregistrat si netrecut in statul de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM neinregistrat si netrecut in statul de plata

Cum se procedeaza daca nu s-a inregistrat un CIM in Revisal si nici in Statul de plata nu este? Salariatul nu renunta la luna lucrata. Ce se poate face? Stiu, CIM trebuia transmis inainte in Revisal (se primeste amenda) dar in aceasta situatie, cum se procedeaza?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 7 Mai 2014
Il puteti inregistra acum , sub riscul sanctionarii angajatorului la un eventual control al ITM-ului.

Statul de plata il faceti rectificativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal netrimis la timp liveomars liveomars Buna ziua, O salariata (sef contabil), a avut decizie pentru completarea si transmiterea Revisal-ului, si-a facut CIM (semnat de ambele parti), dar nu l-a ... (vezi toată discuția)
Introducere date in revisal retroactiv Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,revin cu o intrebare legata de revisal si anume:am angajati din 2006 care nu sunt introdusi in revisal,intrebarea mea ar fi daca pot sa ii introduc ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal Madalina_20 Madalina_20 Buna ziua, Am o mare rugaminte pentru cei care ma pot ajuta...In data de 18.09.2012 am primit o cerere de angajare incepand cu data de 01.09.2012. Evident ... (vezi toată discuția)