avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de timbru

Buna ziua,

A cumparat o masina in anul 2013, am inmatriculat o si binenteles ca orice cetatean al acestei tari am platit taxa de timbru.

As dorii sa stiu daca pot recupera aceasta taxa de timbru????
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vavigabi84 , utilizator 11:45, 18 Februarie 2015
Ati platit taxa de prima inmatriculare si aceasta poate sa fie recuperata cu actiune in instanta.
da am platit taxa de timbru a masinii dar doresc sa stiu daca o pot recupera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata cu taxa castigata in instanta mircea_arj mircea_arj Buna ziua, momentan detin un autoturism la care fostul proprietar nu a platit taxa de poluare pentru ca a castigat in instanta anularea ei(cam acum 1 ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru auto panemariana panemariana va rog frumos as dori o lamurire:fiul meu are o masina inmatriculata in Austria pe numele lui, cand a revenit in tara a inmatriculat masina in Romania tot pe ... (vezi toată discuția)