avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare mostenire

Buna ziua,

Am o mostenire dobandita de la unchiul meu prein testament acum 8 ani. Aceasta mi-a lasat titul de proprietate a terenului, testamentul facut de el inainte de a murii si celelate acte.
Am dezbatut mostenirea dar nu am luat terenul.
Precizez ca am actul original din 1946 dar nu pot obtine terenul.
La cine as putea apela sau cum as putea incepe demersul pentru a obtine ceva.
Ms frumos. pentru alte intrebari legate de acest caz va stau la dispozie cu informatii suplimentare.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: FANICA AURICA , Expert judiciar 22:38, 20 Februarie 2015
Nu inteleg! Cum adica "nu pot obtine terenul"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare mostenire vavigabi84 vavigabi84 Buna ziua, Am o mostenire dobandita de la unchiul meu prein testament acum 8 ani. Aceasta mi-a lasat titul de proprietate a terenului, testamentul facut de ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate am dar teren nuuuuu gabriel_vavilov gabriel_vavilov buna ziua, unchiul meu mi a lasat de acum 4 ani o mostenire, un teren de 5000 mp, cu acte de partaj din 1946, scris de grefa. aceasta a decedat in 2009 si am ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin testament adapetre adapetre Matusa mea al carui sot este decedat a lasat bunurile sale mie si unor rude ale sotului sau facand pentru fiecare dintre noi testament separat in care ... (vezi toată discuția)