avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul de baza

am si eu o problema ..... de la 1 ianuarie 2015 salariul de baza s-a facut 975 . Sporul de vechime este inclus in 975 sau se adauga la 975? . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 19 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
asa stiam si eu ...multumesc frumos ....a zi frumoasa sa aveti
Despre ce sector este vorba, bugetar sau privat ?
este vorba de un hibrid intre bugetar si privat ....culte religioase
In acest caz, se aplica Legea cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara, care prevede ca, la clasa de salarizare se adaugă maximum 9 clase de salarizare corespunzătoare tranşelor de vechime în muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasa de salarizare pentru bugetari dscalin dscalin Buna ziua , doresc sa cunosc [b]modul de calcul[/b] final al salarizarii respectiv [b]salarul de baza[/b], dupa legea 284/2010 pentru functia de sofer I (in ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza si sporul de vechime nicolas1982 nicolas1982 va rog sa imi spune-ti daca sporul de vechime, conform legi 284/2010, face parte din salariul de baza si daca da atunci cum se stabileste sau se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Care prevederi legale au prioritate ? oanaportar oanaportar Se emit o H.G. si o OUG. OUG a fost emisa inaintea H.G. Ambele au ca subiect salarizarea. 1. - care dintre ele are putere mai mare ? Adica, care din ... (vezi toată discuția)